DiningCity voor Restaurateurs

Onze Diensten

Home »  Onze Diensten

Onze Diensten

DiningCity Deals, evenementen en uitgebreide vermelding op de website; Alles om jou meer reserveringen te laten ontvangen.


DiningCity Deals

Via DiningCity deals kan je in een korte tijd meer omzet generen. Door het aanbieden van een speciaal menu of arrangement tegen een aantrekkelijk bedrag haal je meer gasten naar jouw restaurant. Hierbij kan worden gedacht aan een jubileummenu, kennismakingsmenu, seizoensgebonden menu, etc. Hoe aantrekkelijker de deal, hoe meer mensen jouw restaurant willen bezoeken.
DiningCity zal de deal extra onder de aandacht brengen bij mensen uit jouw regio via gerichte promotionele activiteiten. Daarbij zullen wij onze online marketing zo inrichten dat jouw restaurant beter gevonden wordt, een bewezen succesformule.

DiningCity Evenementen
DiningCity is de ultieme koploper als het aankomt op evenementen. Als oprichter van de Nationale Restaurant Week is DiningCity de expert op het gebied van restaurants onder de aandacht krijgen bij een groot publiek.

De Nationale Restaurant Week
Een fantastisch 3-gangen diner bij de beste restaurants van Nederland voor maar €27,50. Dat is het concept van de Nationale Restaurant Week. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Dining with the Stars
Een week lang dineren op het allerhoogste niveau bij de beste Michelinsterren restaurants in Nederland! Dining with the Stars is het enige concept dat aanbiedingen biedt rondom Michelinster restaurants.

Themaweken; Wild Weken, Asperge Weken, etc.
Het seizoen brengt een mooie gelegenheid met zich mee om jouw menu op af te stemmen. De chef kan zijn kunsten laten zien en


DiningCity Profiel
Een uitgebreid profiel is goud waard. Uit onderzoek is gebleken dat foto’s en menukaarten voor het overgrote deel de keus voor een restaurant beïnvloeden. Dit geeft het belang weer van een volledig profiel. Zorg er daarom voor dat jouw restaurant op z’n best naar voren komt met een uitgebreid profiel.